Fritidskommittén

Utlottning till Joel Alme

By 1 november, 2023No Comments

 

Artisten Joel Alme

 

Tidigare i år vann Joel Alme pris i kategorien ”Årets visa/singer-songwriter” på Grammisgalan. Efter drygt 200 spelningar med kompband väntar en soloturné i höst där berättelserna bakom texterna berättas. Turnén får namnet ”För väldigt många lögner sen: Joel Alme Solo”.

Efter över 200 spelningar med sitt trogna kompband bestående av gamla vänner har Joel Alme i höst bestämt sig för att möta publiken på ett nytt sätt. Föreställningen ”För väldigt många lögner sen” delar namn med en låt från Joels Grammisbelönade fjolårsalbum och är ett tillfälle att komma närmare Joel än någonsin.

Han klär av sina låtar till minsta beståndsdel. Sambanden mellan sångerna framträder. Berättelserna bakom texterna berättas. En konsert med Joel Alme är alltid en känslostark upplevelse. Den här gången kommer det gå djupare i publikens hjärtan än någonsin. -Det är så här låtarna är skrivna och det är så ni kommer få höra dom, säger Joel Alme

 

Tid: 30 november kl. 19
Plats: Eventsalen på Koordinaten. Järntorget 7, 613 81 Oxelösund

 

JBK har tio biljetter att lotta ut, fem medlemmar vinner två biljetter var.
För att delta i utlottningen skickar du ett mail med namn och anställningsnummer till susanna.carlsson@ssab.com senast den 23/11.