Medlemsinformation

Utlottning till Isabella Lundgren & Irma Schultz Ljus i vintermörker

By 9 januari, 2023No Comments

 

Upplev denna duo som bjuder på en varm och innerlig vinterkonsert med jazz, visa, egna sånger och evergreens.

När något tar slut och något annat tar vid. Vad bär oss när vi inte längre orkar bära oss själva? Vem vänder ljus i mitt mörker? Det är frågor som Isabella och Irma ställer sig.

Isabella Lundgren är en av Sveriges främsta jazzsångerskor och en artist i världsklass. Med en fantastisk röst och unik intensitet har hon, som få, förmågan att trollbinda sin publik. 2016 gjorde Isabella ett uppmärksammat Sommarprat i P1 där hon lyfte fram flera av de livsfrågor som också återspeglas och är centrala i hennes musik.

Irma Schultz är en meriterad sångerska, låtskrivare och skådespelare med en mängd soloalbum, listframgångar och hyllade samarbeten i bagaget. År 1990 vann Irma en Grammis för Årets kvinnliga pop. Senaste skivan består av eget material och tonsättningar av poesi, bland annat Tranströmer och Boye.

Båda sångerskorna är flerfaldigt prisbelönta och erkända inom sina olika fält. Trots att de verkar inom olika genrer finns ett tydligt släktskap i deras sätt att tänka kring och ta sig an musik. Med sig har de pianisten Julia Nilsson och gitarristen Agnes Persson.

 

Järnbruksklubben har tio biljetter, fem medlemmar vinner två biljetter var. För att vara med i utlottningen skickar du ett mail till victoria.kinnander@ssab.com senast den 26/1, skriv Ljus i vintermörker i ämnesraden.