Medlemsinformation

Utlottning ”En frid(a) för själen” 27/10

By 10 oktober, 2022No Comments

I ”En frid(a) för själen” sjunger och berättar Nyköpingsbördiga Anna Bromee humoristiskt och berörande om sin livsresa med Anni-Frid Lyngstads musik. Ända sedan barnsben har Anna hämtat glädje, tröst, kraft och inspiration ur Fridas låtskatt. I föreställningen sjunger och berättar hon på ett omfamnande sätt med humor och allvar om livsresan med Fridas sånger och texter. Allt från barndomens mimande med hopprep till idag, då ABBA:s och Fridas texter ger en annan innebörd och kloka perspektiv i livets olika vändningar.

 

Järnbruksklubben har tio biljetter som vi lottar ut, fem medlemmar vinner två biljetter var.
För att delta i utlottningen skickar ni ett mail senast den 20/10 med namn och mobilnummer till victoria.kinnander@ssab.com, skriv Utlottning i ämnesraden.