Medlemsinformation

Utlottning Sara Zacharias & Jens Hult

By 31 augusti, 2022No Comments

Välkommen till en unik konsert med Sara Zacharias och Jens Hult i Eventalen på Koordinaten torsdag 29/9. Den här kvällen bjuder vi på två konserter i en!

Sara och Jens har samarbetat i många år och de kommer nu till Oxelösund med en kombinerad konsert i vispopens tecken. Konserten kommer vara uppdelad i två delar där Jens börjar och efter paus så tar Sara över. Vi kan även vänta oss några duetter med Sara och Jens under kvällen.

Sara Zacharias

Sara Zacharias debuterade 2013 då hon tolkade tidigare outgivet material av sin pappa, Ted Gärdestad. Hennes version av ”Himlen är oskyldigt blå” från hyllningsalbumet ”För kärlekens skull” från 2015 blev en långkörare på Svensktoppen med hela 39 veckor på listan.

I maj 2022 släppte Sara sin senaste singel ”Runaway”. Musiken framställs med personliga texter och med harmoniska melodier som är typiskt för Sara. Hon är sedan barnsben inspirerad av Beatles, Simon & Garfunkel, Tracy Chapman med flera, vilket vi kan höra i hennes musik. På hennes EP:n från 2021 framför Sara singeln ”Tid” tillsammans med Jens Hult, vilken de har skrivit tillsammans. Du hittar Sara på Facebook och Instagram under namnet @sarazachariasofficial

Jens Hult

2013 medverkade Jens Hult i Idol där han knep en fjärdeplats. Debutsingeln som följde, ”Precis som du vill”, sålde platina och har fram tills idag spelats drygt 10 miljoner gånger på Spotify. Hösten 2020 var det Jens tur att själv bli tolkad i tv-programmet. Just nu arbetar Jens med ett nytt album och en turné är planerad till sommaren 2023.

Med unika och grundade texter, en modern ljudbild, en ny energi och passion för visgenren, har Jens på senare år tagit stora kliv bort från den kommersiella popen. Med sin unika röst och sinne för skarpa melodier har Jens blivit ett etablerat namn bland Sveriges tyngsta producenter och låtskrivare. Du hittar Jens på Facebook och Instagram under namnet @jenshult

 

 

Järnbruksklubben har tio biljetter att lotta ut till kvällens evenemang, fem medlemmar vinner två biljetter var. För att delta skickar du ett mail med namn och telefonnummer till victoria.kinnander@ssab.com senast torsdag den 22/9, skriv Utlottning i ämnesraden.