Medlemsinformation

Utlottning till konserten Musikalmagi

 

Med sin konsertturné ”Musikalmagi” som inleds i Oxelösund, kommer John Martin att bjuda publiken på en musikalisk resa från de uppsättningar han varit med i sedan 90-talet.

John Martin började sin karriär för snart 30 år sedan när han som 19-åring gjorde rollen som Joseph i Sveriges första produktion av Andrew Lloyd Webbers ”Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat”. Sedan dess har han medverkat i musikaler som Fame, Hair, Evita, West Side Story, Les Miserables med flera. I The Phantom of the Opera har han både sjungit rollen som Passarino, Raoul och även rollen som The Phantom, för vilken han har fått fina hyllningar. Under 2019 följde han med på världsturnén som ersättare till The Phantom. Under 2019 – 2020 spelade han Gaston i Skönheten och Odjuret på Malmö Opera.

Med sin klangfyllda baryton/tenorröst är John Martin gästartist på många konserter runt om i Sverige och Europa och har ofta förekommit både i tv och radio. Vissa kanske också känner igen rösten från flera Disneykaraktärer som John Martin gestaltat genom åren.

Med sig har John Martin pianisten Göran Åhlfeldt från Borås. De har arbetat tillsammans i många år och känner varandra utan och innan. Göran har under många år varit kapellmästare för musikaluppsättningar i båda Borås och Växjö. Han är också flitigt anlitad som ackompanjatör i otaliga sammanhang.

 

Järnbruksklubben har tio biljetter att lotta ut, fem medlemmar vinner två biljetter var till premiärkvällen den 28/4 kl 19.00 i S:t Botvids kyrka. För att delta i utlottningen skickar du senast 24/4 ett mail till victoria.kinnander@ssab.com med namn och mobilnummer, skriv Utlottning i ämnesraden.