Fritidskommittén

Fritidskommittén presenterar:

By 24 februari, 2022No Comments

Al Pitcher

 

Efter osäkerheterna och restriktionerna kring pandemin, är det äntligen bestämt att “My Happy Place” intar Sveriges arenor och konserthus under våren 2022! Turnén blir Al Pitcher´s mest omfattande hittills och har premiär i Linköping den 14 april.
“My Happy Place” handlar om Al´s signaturhumor, Sverige, som har blivit Al´s hem och även hans Happy Place. Genom svenskarna och de svenska traditionerna, som han fortfarande kämpar med att förstår sig på, försöker han att hitta sin plats och som oss andra letar han efter lyckan. Finns den? I sådana fall, var? Al Pitcher välkomnar publiken till hans värld och Happy Place.

 

 

Jonas Gardell

 


I en solo-show som får dig att skratta tills du gråter, ingjuter Jonas Gardell glädje, hopp och livsmod. Vår egen älskade drottning Jonas Gardell åker runt landet och likt sagans prins väcker han Sverige ur sin sömn!
Vackla ut ur teatern omtumlad, värmd i kropp i själ och undra ”vad var det som hände egentligen?” Svaret är: Det var Jonas Gardell som hände.

 

Vi har 14 biljetter till Al Pitchers show i Linköping, torsdag den 14 april på Konsert & Kongress. Showen startar kl 18.00 och biljetterna kostar 400 kronor styck.

Vi har 20 biljetter till Jonas Gardells show i Nyköping, lördag den 23 april på Culturum. Showen startar kl 19.00 och biljetterna kostar 250 kronor styck.

Det kommer vara försäljning av biljetterna uppe på Cypressen onsdag 23 mars med start kl 12.00, som vanligt är det två biljetter per köande medlem och först till kvarn.