Medlemsinformation

Digitalt Årsmöte 2022

By 9 februari, 2022No Comments

När: Onsdag 23/2 kl 17.00

Hur: Via Teams

Föranmälan krävs, den skickas till victoria.kinnander@ssab.com , senast söndag 20/2.

Länk kommer skickas ut till alla som har gjort en föranmälan under måndag den 21/2.
För att din röst ska räknas under årsmötet måste alla deltagare ha en egen inloggning, dvs sitter man flera på samma inloggning kommer det ändå bara räknas som en röst. Detta för att vi ska kunna säkerställa en korrekt röstlängd.

Då vi tyvärr inte kommer kunna erbjuda ett fysiskt möte med middag efteråt som vi brukar göra, så har styrelsen beslutat att de personer som med inloggning deltar på årsmötet kommer bjudas på en lunch på Mässen. Lunchen kan man välja att antingen ta med som matlåda eller äta på plats, lunchen är giltig fram till 2022-03-31.