Fritidskommittén

Utlottning

By 3 februari, 2022No Comments

Järnbruksklubben har tio biljetter till både WAO och Julia Logan att lotta ut, fem medlemmar vinner två biljetter var.

För att delta i utlottningen skicka ett mail med namn och telefonnummer till victoria.kinnander@ssab.com, i ämnesraden skriver du  Utlottning följt av namnet på den artist du vill vinna biljetter till. För biljetter till WAO är sista datum 13/2 och för Julia Logan är sista datum 20/2.

 

WAO, 17 februari
WAO (Wilho Akseli Ollikainen), har på olika sätt inspirerats och berörts av Wilho Ollikainens konstnärskap. Ur hans efterlämnade och mycket rika material har de skapat denna nya musik- och berättarföreställning. Wilhos sånger, visor, dikter och inte minst hans historia, är värda att höras och beröras av.

 

 

Julia Logan, 24 februari
Det var många som fick upp ögonen för Julia Logan när hon singeldebuterade våren 2020. Popmani skrev träffande att ”det är fint att höra en röst som låter modern och egen samtidigt som soundet hintar om inspiration från svunna tider” om debutsingeln ”To Be True”