Studier

Kommande utbildningar

By 14 januari, 2022No Comments

Medlem i facket

Utbildningen vänder sig till medlemmar utan fackligt uppdrag och ger dig de första grundläggande kunskaperna om den fackliga organisationen på arbetsplatsen samt om din och vår roll på arbetsmarknaden och i samhället. Du får också en större förståelse för samband, värderingar, målsättningar och orsaker till villkoren på arbetsplatsen och på arbetsmarknaden.

Kursen genomförs i Katrineholm på Hotell Statt 14-16 mars i covid-säkrade lokaler.

 

Huvudskyddsombud 1 

Utbildningen vänder sig till dig som idag innehar rollen som huvudskyddsombud eller vice huvudskyddsombud och vill lära dig mer om huvudskyddsombudets uppgift som samordnare och kommunikatör i arbetsmiljöfrågorna på arbetsplatsen. Du får även med dig en egen handlingsplan för fortsatt arbete på den egna arbetsplatsen.

I vanliga fall går man denna utbildning på externat på Runö Folkhögskola men vi har i avdelningen haft förmånen att kunna plocka hem utbildningen och köra den tre dagar på Good Morning Hotell i Nyköping. Kursen genomförs 15-17 mars i covid-säkrade lokaler.

 

Inkom med anmälan till victoria.kinnander@ssab.com senast den 18 februari.