Utlottningar

Öppna Landskap – Karin Ericsson Back och Simon Stålspets 25/11 på Koordinaten

By 25 oktober, 2021november 3rd, 2021No Comments

 

Älskade svenska visor i folkmusikskrud. Med innerlighet, spelglädje och stark närvaro framför Karin Eriksson Back och Simon Stålspets svenska visor i folkmusikskrud sånger från skilda epoker ur den svenska musikhistorien. Liksom det sörmländska landskapet är musiken böljande och variationsrik, kryddad med utsmyckningar i både röster och instrument. Berättande texter av Eva Dahlgren, Ulf Lundell, Olle Adolphson och Dan Andersson som knyter an till naturen, längtan, kärleken och livet.

Vill du vara med på utlottningen av två biljetter, skicka ett mail innehållande namn och anställningsnummer senast den 12/11 till victoria.kinnander@ssab.com , skriv Öppna Landskap i ämnesraden.
Vinnarna meddelas via mail och biljetterna hämtas enligt överenskommelse uppe på Cypressen.