Järnbruksklubben vill ge medlemmar en julklapp även i år. På grund av pandemin har vi gjort följande anpassningar:

  • Klubben förbereder kuvert med julgåvan.
  • En (1) representant för arbetslaget tar med sig kuvertet till sina kamrater.
  • Avhämtning/lämning av kuvert sker på bestämda platser och tider, vilket anpassas för avsnittens förutsättningar. Det kommer inte att vara på Cypressen men mer info kommer när våra förberedelser är klara.

OBS! Du ska kunna bekräfta namnen på dina kamrater vid avhämtning.

Är du långtidssjuk, föräldraledig eller har du gått i pension efter 1 oktober 2020, så kontakta klubben för överenskommelse kring överlämnande av julgåvan. Är du 65+ och arbetar kvar, så är du berättigad julgåva, men dina uppgifter syns inte längre i systemet vi använder. Hör av dig om du känner dig missad.