Resor

Information från JBK

Arbetsmiljöarbetet riskerar att tappa fart på grund av situationen vi  befinner oss i. Det tycks vara så att en del skyddsronder och vissa arbetsmiljökommittémöten trots allt genomförs. Vi efterlyser riskbedömningar gjorda med anledning av smittorisken av Covid-19. Oron är individuell och ska respekteras och tas hänsyn till. Ta gärna kontakt med skyddsorganisationen om det finns behov av stöd i det här.

Semester – vi vet att semesterplaneringen nu i stort sett är klar ute i verksamheten. Vi har fått en förhandsinformation om företages förslag till semesterförläggning. Det ser ut att flera arbetsplatser inte kan erbjudas 30 sammanhängande dagar på grund av flytten av höststoppet till augusti. Det är inte förhandlat mellan företaget och klubben än, men för dom som inte erbjuds 30 dagar sammanhängande, kan ersättning utgå genom en premie. Kontakta oss om du har frågor om din semesterförläggning.

Uppsägning av semesterersättare har påbörjats. Enligt information från företaget, så sägs inte alla semesterersättare upp utan en del avsnitt behöver behålla ett antal. Vi känner stor medkänsla med alla som påverkas av det här, de som väntat och längtat på sommarjobbet, de som sett fram emot att träffa sina återvändande kottar men även dem av er som fått beskedet att stanna. Det är inte alltid okomplicerat att vara utvald att stanna.

Lite information om klubbens verksamhet – försäljning av biobiljetter, ryggsäckar och fiskekort till Nävsjön sker med fördel efter överenskommelse med Victoria Boström victoria.bostrom@ssab.com eller tfn 255003. Du kan även prata studier med Victoria.
Klubbexpeditionen är inte bemannad hela tiden så ring eller mejla oss.
Semesterförläggningen Vibäck – är du intresserad av att bo i nån av våra stugor eller rum, kontakta Sussa Carlsson susanna.carlsson@ssab.com eller tfn 070-3107889 för information om lediga platser. Fram till sommarsäsongen öppnar (12/6), finns möjlighet att hyra hela eller delar av anläggningen. www.viback.se.

Besök gärna www.jbkox.se

JBK önskar trevlig helg!