skip to Main Content
Utlottning Av Biljetter Louisa Lyne & Di Yiddishe Kapelye På Koordinaten

Utlottning av biljetter Louisa Lyne & di yiddishe kapelye på Koordinaten

Nu är det dags för utlottning av biljetter Louisa Lyne & di yiddishe kapelye på Koordinaten den 2019-10-03 kl. 19. Ni är 5 personer som vinner 2 biljetter vardera. Maila namn , anställningsnummer och mobilnummer till susanna.carlsson@ssab.com senast den 25/9.

 

Sveriges egen jiddischdrottning, Louisa Lyne, blåser nytt liv i en tradition vars vackra sång och poesi länge legat gömd. Med förtrollande känsla bjuds vi med på en stämningsfull resa genom gammalt och nytt, mörker och sorg, lust och livsglädje.

Nu släpper Malmöbandet Louisa Lyne & di Yiddishe Kapelye sitt efterlängtade, tredje album – Lust och kommer till Oxelösund och Koordinaten för en konsert den 3 oktober.

 

Lycka till önskar Fritidskommittén!

 

Back To Top