skip to Main Content
Veckobrev V.12

Veckobrev V.12

Vi har glädjen att berätta att sedan den 5 februari har vi fått 73 nya medlemmar i IFMetall på vår arbetsplats. Varmt välkomna!

Aktuellt just nu är att vi kommer kalla till medlemsmöte angående lönerevisionsförhandlingarna. Det blir med lite kort varsel då vi behöver ett medlemsbeslut för fördelning av pottpengarna i lönesystemen.

Om du, som är medlem, får din semester förlagd utanför juni-aug och inte är nöjd med detta, ta kontakt med en facklig representant.

I maj är det val till Europaparlamentet. Det kan kännas avlägset och svårbegripligt. Vill du ha hjälp att förstå hur det kan påverka just dig, så ta kontakt med oss. Vi har ett material som förklarar IFMetalls ståndpunkt och krav som ska gynna oss industriarbetare.

Ha en skön solig dag och trevlig helg!

Järnbruksklubben

Back To Top