skip to Main Content

Ny hemsida och släpvagnsbokning

Hej,

 

Nu är våran nya hemsida till Järnbruksklubben igång (jbkox.se), och med den en helt ny service för släpvagsnsbokning för dig som är medlem.

 

Dina medlemsuppgifter har flyttats över till det nya systemet, och du kan logga in med din SSAB mail och ett tillfälligt lösenord som har blivit utskickat till er jobbmail. För er som det inte funkar med jobbmailen får höra av sig så ordnar vi upp det. Medlemspensionärer får höra av sig till oss via telefon eller mail så kommer vi fixa nya användare till er.  Så alla som ansökt om medlemskap innan den 20:e kommer vi inte göra användare till eftersom man fått nya uppgifter till jobbmailen.

 

När du har loggat in med ditt tillfälligt lösenord så trycker du på länken för att byta ut ditt tillfälliga lösenord, gå till https://jbkox.se/aterstall-losenord/ och begär nytt lösenord för att göra ett eget personligt lösenord.

 

Hör av dig till oss om du har några problem eller frågor:

 

Fredrik.seilborn@ssab.com eller 0155-25 50 03

Erik.rosen@ssab.com eller 0155-25 59 80 (ledig till 2/1-18)

 

Med vänlig hälsning

 

Järnbruksklubben IF Metall

Back To Top